Egna Nyheter

Final registration to cub & cub's mixed meeting 14 - 17 Maj 2015

Tid att göra slutlig registrering / Time to do the final registration

Registreringsformulär / Registration form

För att uppfylla myndighetens krav för serveringstillstånd måste personuppgifter
ingå i anmälan.
In order to follow the regulations from authorities concerning licens to serve
win and bear we have to ask for civic reg number in the registration form

Inbjudan.swe / Invitation.eng

Vägbeskrivning / Road map

CUB-skala regler

Betalningsinformation / Payment information

Bankgironummer:

IBAN-number:
IBAN-nr SE678 000 082 149 603 000 4888
Swift-kod:  SWEDSESS

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Nominera er förening till årets miljöpris!

(2021-10-24 16:22)
Hej alla flygsport-föreningar i Sverige! Nu under oktober och november månad tycker vi att ni ska berätta för oss om vad ni gör för miljön. Tänk efter; vad gör ni i er förening som gör det lite bättre för naturen?

Prova-på dag för 65+

(2021-09-09 19:38)
Kronobergs Segelflygklubb anordnade en 65+ spaka själv i augusti, som var både mycket lyckad och uppskattad.

E-sport en del av Sailplane Grand Prix VM-finalen

(2021-09-04 13:53)
I franska St Auban avgörs den tionde VM-finalen i Sailplane Grand Prix, samtidigt blir det e-sport då den första virtuella Grand Prix finalen startar. Tävlingen pågår dagligen till och med 11 september.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Nästa generation syns på tävlingarna

(2021-09-04 12:53)
Från 1 juli har tävlandet kommit igång i flygsporten trots den pågående pandemin, som fått oss att avstå tävlande. Många grenar ser nya ansikten på tävlingarna både gamla som unga.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Dags att anmäla sig till workshops för att få årets föreningsbidrag

(2021-08-31 20:26)
Föreningsbidrag upp till 7 500 kr ges till de föreningar som deltar i en digital workshop inom ett av följande områden och gör en satsning inom området barn & ungdom, paraflygsport eller flygsport för äldre (65+).

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

VM-silver till Henrik i speed skydiving!

(2021-08-14 14:48)
– Jag är superglad och tycker att slutresultatet är rättvist, berättar vår nyblivna silvermedaljör Henrik Raimer vid VM i speed skydiving.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Henrik jagar VM-medalj med att sätta svenska rekord

(2021-08-13 08:01)
Två hoppomgångar återstår i speed skydiving vid fallskärms-VM. Där Henrik Raimer efter att ha satt flertal nya svenska rekord är med i medaljstriden. Om vädret samarbetar så avgörs grenen sent ikväll svensk tid.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Tre svenskamästare korade i segelflyg

(2021-07-10 14:34)
Fem tävlingsdagar av åtta möjliga blev det vid segelflyg SM i Feringe. I tre klasser korades det svenska mästare.

Flygsporten i sorg

(2021-07-09 14:54)
Det finns inte ord för att beskriva den sorg och förtvivlan vi känner efter den olycka som igår släckte nio människors liv i Örebro.  Våra tankar går till de avlidna och deras anhöriga och vänner, och våra hjärtan är tunga.

Tävlingar sanktioneras igen

(2021-06-02 16:39)
Från idag 2 juni sanktionerar vi tävlingar på lokal nivå och från 1 juli på nationell nivå!

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Ulrika Lagerlöf är förbundets nya kanslist

(2021-05-31 21:07)
Flygsportförbundets nya kanslist heter Ulrika Lagerlöf, är segelflygare och har ett livslångt flygintresse. – All flygning är en naturupplevelse och klubbverksamheten ger så mycket gemenskap.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Årets Unga ledare entusiasmerar och är engagerade

(2021-05-25 14:42)
Hoomam Azrooni, 30 år, Östersunds FK och Marina Ström, 26 år, Fenix SkFK har utsetts till årets Unga ledare. Det är två ledare som inspirerar och har stort engagemang. Hoomam och Marina tilldelas 5 000 kr var för sina ledarinsatser.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

SM-veckan med varmluftsballong ställs in

(2021-05-04 15:10)
Med anledning av rådande situation och pågående coronapandemi har styrgruppen för SM-veckan i Halmstad enhälligt beslutat att ställa in SM-veckan sommar 2021.

Nyhet från Svenska Flygsportförbundet

Gunilla satte tre svenska rekord under Valborg

(2021-05-03 18:55)
Landskronas Gunilla Lundström-Lindell firade Valborg med att putsa tre svenska damrekord. – Det var utmanande väder med kyla och snöskurar, berättar Gunilla.

"Sigge" förbundets nye konsulent

(2021-05-03 17:53)
Möt Flygsportförbundets nye föreningskonsulent, Andreas ”Sigge” Siggelin, som brinner för idrottslivet. – Det är motorn i samhället som aktiverar och ger mening.

Fler

Miljonlotteriet